اعلام موجودی سدهای تهران/این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

ریزش قیمت پژو ۲۰۷ در بازار آزاد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف پژو۲۰۷

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت پژو ۲۰۷ امروز نشان می‌دهد که بازار خودرو برخلاف روند صعودی روزهای گذشته، با تغییر جهت ناگهانی به سمت روند کاهشی حرکت کرده است. این کاهش قیمت در تمامی مدل‌های پژو ۲۰۷ مشاهده می‌شود که نشان‌دهنده اصلاح قیمتی در بازار آزاد است. اقتصادآنلاین نوشت: بر همین اساس، قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک..

1405/04/04 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر اعلام مسئولان اگرچه بارندگی‌های امسال ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت، اما به دلیل کاهش ۳۴ درصدی بارش‌ها در مقایسه با میانگین بلندمدت، همچنان کمبود جدی در ذخایر آبی وجود دارد. به گفته سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، در حال حاضر حدود یک‌سوم ظرفیت ذخایر آبی تهران تکمیل نشده ..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر اعلام مسئولان اگرچه بارندگی‌های امسال ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت، اما به دلیل کاهش ۳۴ درصدی بارش‌ها در مقایسه با میانگین بلندمدت، همچنان کمبود جدی در ذخایر آبی وجود دارد.

به گفته سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، در حال حاضر حدود یک‌سوم ظرفیت ذخایر آبی تهران تکمیل نشده و با کسری حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعبی مواجه هستیم و آثار پنج سال خشکسالی پیاپی، موجب فشار جدی بر سفره‌های زیرزمینی شده است.

بر اساس آخرین آمار اعلامی از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران از وضعیت سدهای تهران، سد ماملو کمترین و سد طالقان بیشترین حجم آب را دارد که در مجموع این شرایط بیانگر وضعیت نامناسب سدهای تهران و لزوم مدیریت مصرف آب توسط شهروندان است.

طبق آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، تا تاریخ ۳۰ خردادماه، موجودی مخزن سد امیرکبیر به ۱۵۶ میلیون مترمکعب رسیده که بیانگر ۸۷ درصد پرشدگی این سد است که این رقم نسبت به سال گذشته ۱۱۰ درصد تغییر داشته است.

موجودی مخزن سد لار نیز ۸۹ میلیون مترمکعب ثبت شده و پرشدگی این سد به ۹ درصد رسیده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۲۵ درصد تغییر داشته است.

همچنین آمار منتشر شده گویای آن است که موجودی مخزن سد لتیان ۶۸ میلیون متر مکعب است که نشان دهنده پرشدگی ۹۰ درصد است که میزان تغییرات آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹ درصد است.

از سوی دیگر موجودی مخزن سد ماملو در مقایسه با چهار سد دیگر تهران همچنان نامناسب است به گونه ای که موجود محزن این سد ۳۸ میلیون متر مکعب بوده که پرشدگی آن به ۱۵ درصد رسیده و میزان تغییرات آن نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد اعلام شده است.

در این میان، وضعیت سد طالقان نسبت به سایر سدهای تأمین‌کننده آب تهران اندکی بهتر گزارش شده به طوری که موجودی مخزن این سد ۲۳۳ میلیون مترمکعب بوده و پرشدگی آن به ۵۶ درصد رسیده اما نسبت به سال گذشته، کاهش ۵ درصدی حجم مخزن را نشان می‌دهد.

۲۲۳۲۲۳

لینک منبع

0 Comments