یک ممنوعیت هوایی کنار رفت/ ام‌دی‌ها به آسمان برگشتند

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

ریزش قیمت پژو ۲۰۷ در بازار آزاد/ جدول قیمت مدل‌های مختلف پژو۲۰۷

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت پژو ۲۰۷ امروز نشان می‌دهد که بازار خودرو برخلاف روند صعودی روزهای گذشته، با تغییر جهت ناگهانی به سمت روند کاهشی حرکت کرده است. این کاهش قیمت در تمامی مدل‌های پژو ۲۰۷ مشاهده می‌شود که نشان‌دهنده اصلاح قیمتی در بازار آزاد است. اقتصادآنلاین نوشت: بر همین اساس، قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس نامه محمود طبق‌چی، مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز به معاون استاندارد پرواز، درباره تعیین تکلیف وضعیت موتورهای هواپیماهای خانواده MD، پس از برگزاری جلسه مشترک با نمایندگان شرکت‌های بهره‌بردار، شرایط ادامه فعالیت پروازی این هواپیماها مورد بررسی قرار گرفته است. در این نامه آمده است که تمامی ..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس نامه محمود طبق‌چی، مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز به معاون استاندارد پرواز، درباره تعیین تکلیف وضعیت موتورهای هواپیماهای خانواده MD، پس از برگزاری جلسه مشترک با نمایندگان شرکت‌های بهره‌بردار، شرایط ادامه فعالیت پروازی این هواپیماها مورد بررسی قرار گرفته است. در این نامه آمده است که تمامی موتورهای JT8D-200 که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ از مراکز تعمیراتی داخلی ترخیص شده‌اند، با رعایت الزامات فنی و دستورالعمل‌های ابلاغی، قابلیت ادامه بهره‌برداری و انجام عملیات پروازی را خواهند داشت؛ مشروط بر اینکه تمامی الزامات صلاحیت پروازی رعایت شود.

فارس نوشت: سازمان هواپیمایی تأکید کرده است ترخیص هر موتور پس از این تاریخ، منوط به انجام الزامات مربوط به دستورالعمل صلاحیت پروازی خواهد بود. همچنین درباره موتورهایی که بر اساس FAA Global AMOC مجاز به ادامه بهره‌برداری شده‌اند، ادامه عملیات پروازی آنها منوط به رعایت شرایط و محدودیت‌های تعیین‌شده در AMOC و الزامات صلاحیت پروازی اعلام شده است.

در بخش دیگری از این نامه تأکید شده که تمامی الزامات، محدودیت‌ها، دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های قبلی سازمان هواپیمایی درباره بهره‌برداری از هواپیماهای MD و موتورهای JT8D-200 همچنان برقرار بوده و رعایت آنها در طول دوره بهره‌برداری الزامی است. سازمان هواپیمایی کشوری با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، شرایط اعلام‌شده را مبنای ادامه فعالیت پروازی هواپیماهای MD دانسته و مجوز ادامه بهره‌برداری از این ناوگان را در چارچوب الزامات مذکور اعلام کرده است.

در عین حال، در پایان نامه پیشنهاد شده تا زمان روشن شدن وضعیت اجرای امریه صلاحیت پروازی 2021-12-19، پذیرش و ورود هواپیماهای MD-80 به کشور ممنوع شود.
به گفته حسن کریم‌نیا، کارشناس حمل‌ونقل و ترانزیت، تعداد این هواپیماها در حدود 54 فروند است که 22 درصد صندلی‌های پروازی را تشکیل می‌دهند. وی گفت: به دلیل برخی شرایط ایمنی و اتمام دوره این نوع هواپیماها توسط شرکت سازنده، سازمان هواپیمایی کشوری تاریخ معینی برای بازنشسته کردن این هواپیماها اعلام کرده بود.

گفتنی است طی روزهای اخیر نیز مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی زاگرس، چابهار، کیش‌ایر، ایران ایرتور و آتا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور نسبت به ممنوعیت پرواز برخی هواپیماهای MD از سوی سازمان هواپیمایی کشوری اعتراض کرده بودند. آن‌ها هشدار داده بودند این تصمیم می‌تواند با کاهش پروازها، افزایش قیمت بلیت، تشدید فشار مالی بر ایرلاین‌ها و تهدید اشتغال، پیامدهای گسترده‌ای برای صنعت هوانوردی و معیشت خانوارهای وابسته به این صنعت داشته باشد.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments