نجات از هزینه‌های مازاد برق؛ جایگزینی جریمه ماده ۱۶ با خرید اوراق تجدیدپذیر

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

دستور جدید دولت درباره خودروهای لوکس در مناطق آزاد + جزئیات

به گزارش خبرآنلاین،بر اساس مکاتبه رئیس امور هماهنگی و رفع اختلافات حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور با سرپرست دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، امکان واردات خودروهای دارای حجم موتور بالاتر از ۲۵۰۰ سی‌سی که پیش از ابلاغ آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی صنعت خودرو وارد مناطق آزاد ..

1405/03/25 | نفت و انرژی

صفحه نخست اخبار / اخبار تیتر یک / خبر / خبر تیتر یک انتشار: 25 خرداد 1405 - ۲۲:۱۲ کد خبر: 62897 مشاهده: 1 اطلاعیه مهم برای مدیران صنایع متوسط وبزرگ نجات از هزینه‌های مازاد برق؛ جایگزینی جریمه ماده ۱۶ با خرید اوراق تجدیدپذیر وزارت نیرو در راستای اجرای تکالیف قانونی سال ۱۴۰۵، صنایع متوسط و بزرگی را که توان 500 کیلووات به..

صفحه نخست اخبار / اخبار تیتر یک / خبر / خبر تیتر یک

  • انتشار: 25 خرداد 1405 – ۲۲:۱۲
  • کد خبر: 62897
  • مشاهده: 1
  • اطلاعیه مهم برای مدیران صنایع متوسط وبزرگ نجات از هزینه‌های مازاد برق؛ جایگزینی جریمه ماده ۱۶ با خرید اوراق تجدیدپذیر

    وزارت نیرو در راستای اجرای تکالیف قانونی سال ۱۴۰۵، صنایع متوسط و بزرگی را که توان 500 کیلووات به بالا را دارند را موظف کرده است تا ۴ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین کنند. عدم رعایت این الزام، منجر به درج آیتمی تحت عنوان «ما‌به‌التفاوت نرخ تجدیدپذیر» یا «اضافه […]

  • انتشار: 25 خرداد 1405 – ۲۲:۱۲
  • کد خبر: 62897
  • مشاهده: 1
  • وزارت نیرو در راستای اجرای تکالیف قانونی سال ۱۴۰۵، صنایع متوسط و بزرگی را که توان 500 کیلووات به بالا را دارند را موظف کرده است تا ۴ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین کنند. عدم رعایت این الزام، منجر به درج آیتمی تحت عنوان «ما‌به‌التفاوت نرخ تجدیدپذیر» یا «اضافه بها بابت عدم رعایت ماده ۱۶» در فیش‌های برق خواهد شد.
    ▪️به گزارش اینپیا، طبق ابلاغیه جدید، برای ماه‌های خرداد و تیر ۱۴۰۵، نرخ این جریمه معادل ۸,۵۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت محاسبه و در قبوض لحاظ می‌شود. با توجه به متغیر بودن و روند صعودی نرخ ماده ۱۶، این هزینه می‌تواند فشاری مضاعف بر هزینه‌های جاری واحدهای تولیدی وارد کند.
    ⚫️راهکار کاهش هزینه‌ها:▪️صنایع می‌توانند به‌جای پرداخت جریمه مستقیم در قبوض برق، نسبت به خرید «اوراق گواهی ظرفیت تجدیدپذیر» (REC) با کدهای اختصاصی (مانند ۰۵۱۲ یا ۰۶۱۲) از طریق کارگزاری‌های مجاز یا شرکت‌های خرده‌فروش اقدام کنند.
    ⚫️مزایای این روش:▪️کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی هزینه‌ها: خرید اوراق تجدیدپذیر نسبت به نرخ جریمه وزارت نیرو، صرفه اقتصادی قابل‌توجهی برای صنعتگران به همراه دارد.
    ▪️حذف جریمه از فیش برق: با ثبت خرید اوراق در سامانه مربوطه توسط شرکت‌های خرده‌فروش، آیتم جریمه ماده ۱۶ از صورت‌حساب برق واحد تولیدی حذف خواهد شد.
    ▪️به مدیران و مسئولان واحدهای صنعتی توصیه می‌شود با توجه به نوسانات نرخ جریمه، هرچه سریع‌تر برای جایگزینی مس

    لینک منبع

    0 Comments