آب دریاچه این سد بزرگ ۵ متر بالا آمد/ ورودی آب افزایش می‌یابد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا از محاصره اقتصادی و تهدیدها هراسی دارید، گفت: «ترس؟ چرا ترس؟ با یک خبر خوش در آغاز هفته دولت شروع کنم؛ اما جزئیاتش را بعدا اعلام می‌کنیم. وزیر نفت گفت : به لطف خداوند متعال و با همت همکاران سخت‌کوشم در صنعت نفت، این توفیق حاصل شد ..

1404/10/14 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اواخر آذرماه امسال و اوایل دی‌ماه که بارش‌های خوبی اتفاق افتاد برخی از سدها مانند همین سد جیرفت آبگیری مناسب و امیدوار کننده‌ای داشتند. سد جیرفت یک سد بتنی دو قوسی در شمال شهرستان جیرفت در استان کرمان است که با ظرفیت ذخیره ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب روی رودخانه هلیل رود بنا شده است. در چند..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اواخر آذرماه امسال و اوایل دی‌ماه که بارش‌های خوبی اتفاق افتاد برخی از سدها مانند همین سد جیرفت آبگیری مناسب و امیدوار کننده‌ای داشتند.

سد جیرفت یک سد بتنی دو قوسی در شمال شهرستان جیرفت در استان کرمان است که با ظرفیت ذخیره ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب روی رودخانه هلیل رود بنا شده است.

در چند روز اخیر ۹۶ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است. طی این مدت ۲۴ میلیون متر مکعب حجم آب دریاچه اضافه شد و از نظر ارتفاعی پنج متر به تراز آب دریاچه افزوده شده است. حجم کل سد د ر حال حاضر ۳۲۲ مبلیون متر مکعب است. اما در شرایط فعلی ۹۴ میلیون متر مکعب موجودی آب در این سد است.

بارش‌های اخیر حدود ۱۰ درصد از ظرفیت مخزن سد جیرفت را آبگیری کرده و روند ورودی‌ها همچنان افزایشی است.

اکنون ۳۰ درصد از مخزن این سد بزرگ دارای آب است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شرایط مطلوب‌تری را نشان می‌دهد. بررسی‌ها نشان می‌دهد تا چند ماه آتی میزان آب ورودی به دریاچه سد جیرفت به ۱۵۰ میلیون متر مکعب افزایش یابد.

۲۲۳۲۲۳

لینک منبع

0 Comments