اطلاعیه قطعی گاز امروز چهارشنبه، یکم اسفند/ گاز این مناطق ۷ ساعت قطع می‌شود

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم برای مشترکان برق/ خاموشی‌ها تا پایان شهریور ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های مدیریت مصرف برق و خاموشی‌های اعمال‌شده در بخش خانگی اظهار کرد: برنامه‌ریزی خاموشی‌ها در فصل تابستان از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و حتی تا ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب نیز ادامه دارد. با توجه به شرایط شبکه‌ای که در حال حاضر وجود دارد، گاهی در ساعت مشخصی، بر..

1403/12/01 | نفت و انرژی

سرپرست شرکت گاز خراسان شمالی گفت: جریان گاز برخی از مناطق شهر بجنورد روز چهارشنبه (یکم اسفند ماه) در راستای تزریق گاز شبکه برای تقویت فشار قطع می شود. ایرنا نوشت: رضا پنجابی در این خصوص اظهار کرد: جریان گاز مناطق «احمدآباد بالا و پایین بین خیابان های رضوان و جلال آل احمد و کوچه های محدوده شرق سپاه، انتهای خیابان یاسین..

سرپرست شرکت گاز خراسان شمالی گفت: جریان گاز برخی از مناطق شهر بجنورد روز چهارشنبه (یکم اسفند ماه) در راستای تزریق گاز شبکه برای تقویت فشار قطع می شود.

ایرنا نوشت: رضا پنجابی در این خصوص اظهار کرد: جریان گاز مناطق «احمدآباد بالا و پایین بین خیابان های رضوان و جلال آل احمد و کوچه های محدوده شرق سپاه، انتهای خیابان یاسین به جلال آل احمد بجنورد» به علت تزریق گاز شبکه تقویت فشار قطع می شود.

وی افزود: همچنین جریان گاز حاشیه بلوار پروفسور سمیعی (ایستگاه قلعه عزیز) تا تقاطع دانشگاه آزاد، مجتمع های همت درخشان و سیمان و همچنین استخر کارگران، دیوان محاسبات، اداره فناوری ارتباطات و مدرسه شاهد قطع می شود.

سرپرست شرکت گاز خراسان شمالی تصریح کرد: جریان گاز این مناطق از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر روز چهارشنبه به مدت هفت ساعت قطع خواهد شد.

وی از مشترکان خواست که تمامی شیرهای گاز وسایل گازسوز را در زمان قطع گاز بسته نگه‌ دارند و برای برقراری مجدد جریان گاز، خانواده ها باید در محل حضور داشته باشند و با ماموران اداره گاز شهرستان بجنورد همکاری کنند.

پنجابی خاطرنشان کرد: تامین گاز بخش خانگی از اولویت‌های این شرکت است که در این خصوص مصرف صنایع استان محدود شده و اکنون از تمامی مشترکان در بخش‌های مختلف می‌خواهیم که الگوی مصرف را مدنظر قرار دهند.

وی عنوان کرد: شهروندان برای صرفه‌جویی در مصرف گاز دمای رفاه را بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد تنظیم و از لباس گرم مناسب فصل سرما استفاده کنند.

جمعیت شهری زیر پوشش گاز در خراسان‌شمالی به ۱۰۰ درصد و جمعیت روستایی به ۹۹.۸ درصد افزایش یافته که در هر ۲ فاکتور بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد و در حال حاضر ۲۵ شهر، ۷۶۴ روستا و یکهزار و ۶۹ واحد صنعتی در استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments