ریزش قیمت خودرو شدت گرفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، کوییک، هایما و دنا

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

بنزین سوپر برگشت/ کدام خودروها باید سراغش بروند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنزین سوپر پس از چند سال عرضه محدود و توقف تدریجی، دوباره به چرخه تولید و توزیع بازمی‌گردد؛ تصمیمی که می‌تواند بخشی از نیاز خودروهای با فناوری بالاتر را پوشش دهد، هرچند پایداری آن همچنان به ظرفیت پالایشگاه‌ها، وضعیت تأمین مواد مورد نیاز و مدیریت مصرف بنزین در کشور بستگی دارد. به گزارش ایران..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در بازار آزاد نشان می‌دهد جریان قیمت‌ها همچنان در حال تغییر است. افزایش ناگهانی در خودروهایی مانند پژو ۲۰۷ و هم‌زمان افت قیمت در مدل‌هایی مثل دنا و شاهین، بیانگر بازاری ناپایدار است که هنوز به تعادل نرسیده و رفتار آن ب..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در بازار آزاد نشان می‌دهد جریان قیمت‌ها همچنان در حال تغییر است. افزایش ناگهانی در خودروهایی مانند پژو ۲۰۷ و هم‌زمان افت قیمت در مدل‌هایی مثل دنا و شاهین، بیانگر بازاری ناپایدار است که هنوز به تعادل نرسیده و رفتار آن برای خریداران و فروشندگان قابل پیش‌بینی نیست.

اقتصادآنلاین نوشت: قیمت سورن‌ پلاس دوگانه‌سوز کپسول بزرگ امروز بدون تغییر در سطح دو میلیارد و ۲۰ میلیون تومان باقی ماند.

قیمت دنا پلاس اتوماتیک طی سه روز گذشته ۵۰ میلیون تومان کاهش را تجربه کرد و به دو میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان رسید.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما امروز با جهش ۱۵۰ میلیون تومانی به سه میلیارد و ۵۰ میلیون تومان رسید و بیشترین افزایش را ثبت کرد.

قیمت آریسان ۲ امروز با افت ۵۰ میلیون تومانی به ۹۶۰ میلیون تومان رسید.

قیمت رانا پلاس TU۵P نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان کاهش یافت و در محدوده یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت هایما ۷X امروز در سطح چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تثبیت شد.

قیمت ساینا S طی سه روز گذشته ۳۰ میلیون تومان افت را ثبت کرد و به یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان رسید.

قیمت شاهین اتوماتیک G امروز با کاهش ۵۰ میلیون تومانی به دو میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان رسید.

قیمت کوییک S در بازار آزاد امروز ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت و به یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان رسید.

قیمت سهند S دنده‌ای طی سه روز گذشته ۳۰ میلیون تومان کاهش داشت و به یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان رسید.

قیمت اطلس G دنده‌ای نسبت به روز گذشته ۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments