گران شدن خودرو بخاطر کمبود ورق فولادی است یا زیاده خواهی خودروسازان؟/ قیمت‌ها در بازار آزاد ۵۰۰‌ میلیون تا ۵ /۱ میلیارد تومان گران شده اند

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم برای مشترکان برق/ خاموشی‌ها تا پایان شهریور ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های مدیریت مصرف برق و خاموشی‌های اعمال‌شده در بخش خانگی اظهار کرد: برنامه‌ریزی خاموشی‌ها در فصل تابستان از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و حتی تا ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب نیز ادامه دارد. با توجه به شرایط شبکه‌ای که در حال حاضر وجود دارد، گاهی در ساعت مشخصی، بر..

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه جوان نوشت: با این حال خوش‌بینی وزارت صمت از وضعیت عادی و تأمین ورق و قطعات مورد نیاز خطوط تولید و حتی وعده کاهش قیمت‌ها بیشتر شبیه شوخی است تا واقعیت. اگر ورق تأمین شده و دلالان کاره‌ای نیستند چرا خودروسازان به عنوان بازوی اجرایی دولت، با عرضه انبوه، بازار را به زانو درنمی‌آورند؟ «وزیر صمت ..

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه جوان نوشت: با این حال خوش‌بینی وزارت صمت از وضعیت عادی و تأمین ورق و قطعات مورد نیاز خطوط تولید و حتی وعده کاهش قیمت‌ها بیشتر شبیه شوخی است تا واقعیت. اگر ورق تأمین شده و دلالان کاره‌ای نیستند چرا خودروسازان به عنوان بازوی اجرایی دولت، با عرضه انبوه، بازار را به زانو درنمی‌آورند؟

«وزیر صمت می‌گوید، گران نکنید، خودروسازان می‌گویند چشم… و باز هم گران می‌کنند!» این حال و روز صنعت خودرو است. قیمت‌ها در بازار آزاد نجومی شده و ماه‌هاست خودرویی به بازار عرضه نشده است.

قیمت‌ها در بازار آزاد ۵۰۰‌میلیون تا ۵ /۱ میلیارد تومان گران شده، با این اوضاع آیا می‌شود به کاهش قیمت‌ها امید داشت؟

سخنگوی وزارت صمت در حالی از سقوط قیمت‌ها سخن می‌گوید که قیمت‌ها معمولاً در بازار چسبندگی دارند، یعنی به راحتی بالا می‌روند، اما به سختی پایین می‌آیند، بنابراین ادعای سقوط قیمت تنها با عرضه ۹۰‌هزار تن ورق در بورس کالا، کمی دور از واقعیت‌های کف بازار و تورم ناشی از شرایط جنگی است.

در چنین شرایطی، متولی صنعت در واکنش به گرانی‌های اخیر می‌گوید: افزایش یک‌باره قیمت خودرو منطقی نیست. شایعه‌سازی برای فروش بیشتر و خالی کردن جیب مردم به بهانه نبود ورق‌های فولادی خارج از وفاق و همدلی در کشور است. متولی صنعت خودرو، مقامی که هم بر این صنعت و هم بر فولاد نظارت دارد (از تولید تا فروش و حتی صادرات) درمقام مطالبه‌گری قرار گرفته است. این بار هم نقش مردم و دولت جابه‌جا شده و وزیر صمت به جای پاسخگویی به مطالبه مردم، برای فرار از هجمه منتقدان، به خودروسازان تاخته و افزایش یک‌باره قیمت‌ها را غیرمنطقی دانسته است. این در حالی است که سیدمحمد اتابک باید به مردم درباره دلایل گرانی خودرو پاسخ دهد.

اکنون این سؤال مطرح می‌شود، آیا دلیل گرانی خودرو، نگرانی از افزایش قیمت و کمبود ورق است یا زیاده‌خواهی خودروسازان و سوءاستفاده از دوران جنگ تحمیلی است؟ آیا با گفتاردرمانی قیمت‌ها ارزان می‌شود؟ به نظر می‌رسد غول‌های جاده مخصوص به جای تنظیم بازار با عرضه انبوه، ترجیح می‌دهند در میان آشفتگی‌های پس از جنگ، با عرضه قطره‌چکانی تماشاگر موج‌سواری دلالان و پرواز قیمت‌ها باشند؛ رویکردی که هزینه آن را مستقیماً مردم می‌پردازند.

23302لینک منبع

0 Comments