آماده‌باش سراسری برای گرمترین روز سال/ رکورد مصرف برق زده می‌شود؟

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

گام بلند صنعت مشاوره مدیریت ایران به سوی اعتبار جهانی؛ ۱۰ شرکت برتر سال ۱۴۰۵ معرفی شدند

آیین معرفی و تقدیر از شرکت‌های برتر مشاوره مدیریت ایران در سال ۱۴۰۵، روز شنبه ۱۸ مهرماه با حضور مدیران، صاحب‌نظران و فعالان صنعت مشاوره مدیریت کشور در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. این رویداد، گامی مهم در مسیر سامان‌دهی بازار خدمات مشاوره، توسعه رقابت حرفه‌ای، ارتقای استانداردهای فعالیت شرک..

1403/04/15 | نفت و انرژی

به گزارش خبرآنلاین، گروه اقتصادی در جلسه ویژه عبور از سخت ترین روزهای گرم تابستان جاری، همایون حایری معاون وزیر نیرو ضمن تشکر از حضور ٢٤ ساعته مدیرعامل شرکت توانیر و ایجاد فضای آرامش در صنعت برق برای تامین برق پایدار تمامی مشترکین؛ از همکاری مدیران عامل شرکتها تشکر و قدردانی کرد. تسنیم در خبری نوشت:در ادامه مدیرعامل ش..

به گزارش خبرآنلاین، گروه اقتصادی در جلسه ویژه عبور از سخت ترین روزهای گرم تابستان جاری، همایون حایری معاون وزیر نیرو ضمن تشکر از حضور ٢٤ ساعته مدیرعامل شرکت توانیر و ایجاد فضای آرامش در صنعت برق برای تامین برق پایدار تمامی مشترکین؛ از همکاری مدیران عامل شرکتها تشکر و قدردانی کرد.

تسنیم در خبری نوشت:در ادامه مدیرعامل شرکت توانیر از مدیران عامل شرکتهای توزیع و برق منطقه ای که در گرمترین روز سال با دقت و وسواس موضوع تامین برق شعب اخذ رای و همچنین مشترکین را پیگیری می کنند، قدردانی کرد.

رجبی مشهدی با اشاره به ورود موج جدید گرما و افزایش دما در اکثر نقاط کشور، پیش بینی کرد: میزان تقاضای مصرف برق در هفته آتی از ٧٥ هزار مگاوات عبور کند.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان لزوم آمادکی هر چه بیشتر شرکتها در روزهای آتی بر اجرای دقیق و منظم برنامه های مدیریت بار کلیه بخشها تاکید کرد .

رجبی مشهدی با تاکید بر موضوع کشف و امحا رمز ارزهای غیر مجاز به مدیران عامل شرکتها تاکید کرد به این موضوع و اختصاص پاداش به معرفی کنندگان استخراج رمزارز غیرمجاز به طور ویژه توجه کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان به شرکتها تاکید کرد: با دعوت و جلب مشارکت حداکثری هموطنان استان خود به شرکت در پویش باانرژی و بهره مندی از میلیونها جایزه ارزنده به صنعت برق برای تامین برق پایدار در این روزهای گرم کمک بیشتری کنند.

۲۱۷

لینک منبع

0 Comments