نظر متفاوت وزیر صمت درباره گرانی بنزین/راه حل خروج از تله سوخت چیست؟

آخرین مقالات

پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)

پلی اتیلن سبک خطی - LLDPE دارای انشعابات کوتاه است و از کوپلیمریزاسیون(فرایند کوپلیمریزاسیون اجازه سنتز طیف وسیعی از پلیمرها با کاربردهای متنوع را می‌دهد) ترکیبات حاوی پیوندهای دوگانه به دست می آید. این نوع پلیمرها در برابر ضربه و سوراخ شدن بسیار مقاوم هستند. پلی اتیلن های سبک خطی در گریدهای مختلفی مانند 22b01، LL0209AA و KJ 22501 تولید می شوند. از این گریدها در تولید انواع فیلم و پلاستیک استفاده می شود.

آخرین اخبار

1402/12/17 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس علی آبادی در پنجمین رویداد دانش بنیان با محوریت زیست بوم خودروی برقی اظهار کرد: خودروهای برقی یک نیاز ملی و بین‌المللی و یک ضرورت است که باید ادامه یابد. وی افزود: ما در تله سوخت گرفتار شده‌ایم و راه حل افزایش قیمت بنزین الآن عملی نیست. شاید می‌شد به‌تدریج قیمت بنزین را گران کرد، اما..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس علی آبادی در پنجمین رویداد دانش بنیان با محوریت زیست بوم خودروی برقی اظهار کرد: خودروهای برقی یک نیاز ملی و بین‌المللی و یک ضرورت است که باید ادامه یابد.

وی افزود: ما در تله سوخت گرفتار شده‌ایم و راه حل افزایش قیمت بنزین الآن عملی نیست. شاید می‌شد به‌تدریج قیمت بنزین را گران کرد، اما الان متوسط قیمت بنزین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان است. وضعیت آلودگی در شهرها هم در حال افزایش است. بنابراین از جنبه اقتصادی و زیست محیطی داریم به بن بست می‌رسیم.

وزیر صمت با بیان اینکه در حال حاضر راه‌حل این مشکل، خودروی برقی است و ممکن است، اما بعدا ممکن است راه‌حل‌های دیگری باشد، اظهار کرد: وزارت صمت آمادگی دارد که از موضوع برقی سازی خودروها به صورت قاطع پشتیبانی کند و دست نیاز به همه علما و دانشمندان دراز کرده‌ایم تا راه‌حل کارآمد ارائه دهند. همچنین از همه دانشگاه‌ها خواسته‌ایم که وارد صحنه شوند. این حرکت دانش بنیان و اقتصادی است و باید به دنبال راه‌حل دانش مدار بگردیم، به امید اینکه خودروهای برقی ما به تمام دنیا صادر شود.

وی در پایان گفت: تولید به تنهایی مهم نیست بلکه تولید با ارزش افزوده دارای اهمیت است. در اصل تولید گلوگاه‌ها و تولید با ارزش افزوده مهم است و باید مهندسی را تقویت کرد.

انتهای پیام

۲۲۳۲۲۳

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر