این استان‌ها درگیر کاهش بارندگی هستند

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم رییس سازمان برنامه برای گندمکاران/ زمان پرداخت کامل مطالبات گندمکاران اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: باید ۴۵۰ هزار میلیارد تومان برای گندم پرداخت می‌کردیم که تا امروز ۳۷۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم و قول می‌دهم تا پایان هفته آینده کل مطالبات گندم را تسویه کنیم. حمید پورمحمدی در جلسه علنی وبیناری و در جریان گزارش مربوط به بررسی سیاست‌ها و بسته‌های حم..

1403/03/13 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از مدیریت منابع آب فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور، با تشریح آخرین وضعیت سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ گفت: درصد پرشدگی سدهای کشور ۶۷ درصد است؛ این در حالیست که سدهای تهران دارای پرشدگی ۳۴ درصدی هستند. وی با اشاره به اینکه بر اساس شبکه باران‌سنجی وزارت نیرو، استان ت..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از مدیریت منابع آب فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور، با تشریح آخرین وضعیت سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ گفت: درصد پرشدگی سدهای کشور ۶۷ درصد است؛ این در حالیست که سدهای تهران دارای پرشدگی ۳۴ درصدی هستند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس شبکه باران‌سنجی وزارت نیرو، استان تهران دارای بیشترین کاهش بارش بین استان‌های کشور است، کاهش مصارف شرب در پایتخت را حائز اهمیت خوانده و خواستار توجه همگانی به آب و کاهش مصرف به‌ویژه در ساعات اوج مصرف شد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه بر اساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به سال آبی گذشته ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد، خاطرنشان کرد: این در حالیست که ورودی‌ها به مخازن سدها، حدود ۶ درصد رشد داشته است.

سخنگوی صنعت آب، مقادیر ورودی حال حاضر به سدهای کشور را نسبت به هفته‌های قبل کاهشی خواند و گفت: این نشان می‌دهد اثر خشکسالی سال‌های قبل همچنان در آورد رودخانه‌ها مشهود است.

وی تصریح کرد: طبق آمار وزارت نیرو ۶ استان تهران، بوشهر، فارس، قزوین، سمنان و چهارمحال و بختیاری دارای کاهش بالای ۱۰ درصدی بارش نسبت به نرمال هستند و استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی، ایلام و آذربایجان غربی با افزایش بارش بیش از ۲۰ درصد روبرو بوده‌اند.

223223

لینک منبع

0 Comments