هشدار جدی توانیر درباره استخراج غیرمجاز رمزارز/ مراقب حذف یارانه انرژی باشید

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

رشیدی‌کوچی: بنزین ۸۰ هزار تومانی هم قاچاق را متوقف نمی‌کند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در روزهایی که بحث اجرای سناریوهای جدید دولت برای مدیریت مصرف بنزین داغ شده و نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان تعیین شده، پرسش درباره تبعات این تصمیم بیش از گذشته مطرح است؛ از اثر آن بر قیمت کالاها و خدمات گرفته تا سرنوشت قاچاق سوخت و هزینه‌ای که در نهایت باید مردم پرداخت کنند. در همین رابطه، جل..

1405/06/18 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز گفت: هر مرکز استخراج رمزارز که از چهارم شهریور در خانه، محل کسب‌وکار، مرغداری، واحد کشاورزی، صنعتی یا هر مکان دیگری کشف شود، علاوه بر پرداخت هزینه‌های قبلی، به مدت یک سال از یارانه انرژی محروم شده و برق آن با تعرفه آزاد..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز گفت: هر مرکز استخراج رمزارز که از چهارم شهریور در خانه، محل کسب‌وکار، مرغداری، واحد کشاورزی، صنعتی یا هر مکان دیگری کشف شود، علاوه بر پرداخت هزینه‌های قبلی، به مدت یک سال از یارانه انرژی محروم شده و برق آن با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.

ابسنا نوشت: محمد اله‌داد- مدیرعامل شرکت توانیر- با اشاره به تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز، اظهار کرد: هر مرکز استخراج رمزارز غیرمجاز که از چهارم شهریورماه در خانه، محل کسب‌وکار، مرغداری، واحد کشاورزی، صنعتی یا هر مکان دیگری شناسایی و کشف شود، علاوه بر پرداخت هزینه‌های مربوط به مصرف گذشته، به مدت یک سال مشمول حذف یارانه انرژی خواهد شد.

وی افزود: بر این اساس، صورت‌حساب برق این مراکز در مدت یک سال بدون اعمال یارانه انرژی و بر مبنای تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به احتمال جابه‌جایی یا تغییر بهره‌بردار اماکن گفت: مردم باید هنگام خرید یا اجاره یک ملک، نسبت به سابقه مصرف برق آن توجه داشته باشند و پیش از سکونت یا شروع فعالیت، استعلام لازم را دریافت کنند.

اله‌داد تأکید کرد: مالکان و مستأجران می‌توانند استعلام بگیرند که آیا منزل، کارخانه، مزرعه، مغازه یا هر محل دیگری که قصد استفاده از آن را دارند، به دلیل استخراج غیرمجاز رمزارز در گذشته مشمول حذف یارانه انرژی شده است یا خیر.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments