امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری نمایشگاه Plast Show

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

پراید ۳۰۰ میلیون تومان شد/ قیمت مدل‌های مختلف پراید در بازار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی بازار نشان می‌دهد با بودجه حدود ۳۰۰ میلیون تومان تا ۸۰۰ میلیون تومان می‌توان گزینه‌های مختلفی پیدا کرد. نکته مهم هنگام خرید پراید کارکرده، علاوه بر مدل و میزان کارکرد، توجه به وضعیت شاسی، بدنه، موتور و گیربکس است. خرید پراید با بودجه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان فرارو نوشت: بررسی میدانی ..

1405/06/02 | نفت و انرژی

صفحه نخست اخبار / اخبار تیتر یک / خبر تیتر یک انتشار: 2 شهریور 1405 - ۱۸:۴۳ کد خبر: 64260 مشاهده: 49 امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری نمایشگاه Plast Show چهار کشور عراق، ارمنستان، تاجیکستان و عمان با هیئت‌های تجاری در نمایشگاه Plast Show حضور خواهند داشت انتشار: 2 شهریور 1405 - ۱۸:۴۳ کد خبر: 64260 مشاهده: 49 در ر..

صفحه نخست اخبار / اخبار تیتر یک / خبر تیتر یک

  • انتشار: 2 شهریور 1405 – ۱۸:۴۳
  • کد خبر: 64260
  • مشاهده: 49
  • امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری نمایشگاه Plast Show چهار کشور عراق، ارمنستان، تاجیکستان و عمان با هیئت‌های تجاری در نمایشگاه Plast Show حضور خواهند داشت

  • انتشار: 2 شهریور 1405 – ۱۸:۴۳
  • کد خبر: 64260
  • مشاهده: 49
  • در راستای توسعه همکاری‌های میان تشکل‌های بخش خصوصی و با هدف برگزاری هرچه شایسته‌تر نمایشگاه Plast Show، تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای میان انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، انجمن ملی صنایع بازیافت بسپار (پلیمر) ایران و انجمن صنایع پلاستیک استان تهران و همچنین تفاهم‌نامه همکاری این سه تشکل با مجری و برگزارکننده نمایشگاه به امضا رسید.

    این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان تشکل‌های تخصصی صنعت پلیمر و پلاستیک و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای ارتقای سطح کیفی نمایشگاه Plast Show منعقد شد.

    در جریان مراسم امضای این تفاهم‌نامه، مهندس ترک، بازرس انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، با تأکید بر جایگاه این رویداد گفت: نمایشگاه Plast Show جایگزین نمایشگاه ایران پلاست نیست و این دو نمایشگاه با رویکردهای خود، می‌توانند در کنار یکدیگر به توسعه صنعت کمک کنند.

    وی افزود: Plast Show نخستین نمایشگاهی است که به صورت کامل با مشارکت بخش خصوصی برگزار می‌شود و همین موضوع چشم‌انداز مناسبی را برای این رویداد ایجاد کرده است.

    ترک با اشاره به مدت زمان تفاهم‌نامه اظهار کرد: این تفاهم‌نامه برای مدت ۱۰ سال منعقد شده و تلاش تشکل‌های حاضر این است که نمایشگاه Plast Show از نظر کیفیت برگزاری و حضور فعالان صنعت در سطح مطلوبی برگزار شود.

    Plast Show و ایران پلاست؛ دو رویداد بدون تداخل

    مهندس شاملو، دبیر انجمن صنایع پلاستیک استان تهران نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری نمایشگاه Plast Show گفت: این نمایشگاه با ایران پلاست تداخلی ندارد و هر یک از این رویدادها می‌توانند ظرفیت‌های متفاوتی را برای صنعت پلیمر و پلاستیک ایجاد کنند.

    وی همچنین از حضور هیئت‌های تجاری خارجی در Plast Show خبر داد و گفت: تاکنون حضور هیئت‌های تجاری از عراق، ارمنستان، تاجیکستان و عمان در این نمایشگاه پیش‌بینی شده است.

    به گفته شاملو، حضور هیئت‌های تجاری از کشورهای منطقه می‌تواند زمینه مناسبی برای توسعه تعاملات تجاری، معرفی توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی و گسترش بازارهای صادراتی صنعت پلیمر و پلاستیک فراهم کند.

    تلاش برای بازگرداندن امید به صنعت

    مهندس زمان‌زاده، نایب‌رئیس انجمن ملی صنایع پلیمر ایران نیز در ادامه این مراسم با اشاره به شرایط کنونی صنعت اظهار کرد: شرایط اقتصادی و صنعتی کشور خاص است، اما در چنین شرایطی باید تلاش کنیم امید را به صنعت بازگردانیم.

    وی افزود: برگزاری رویدادهایی مانند Plast Show می‌تواند بخشی از این امید را به فعالان صنعت بازگرداند و زمینه‌ای برای ارتباط، تعامل و ایجاد فرصت‌های جدید برای شرکت‌های فعال در این حوزه باشد.

    Plast Show؛ فرصتی برای بهبود حال صنعت

    مهندس شایسته، عضو هیئت‌مدیره انجمن ملی صنایع بازیافت بسپار (پلیمر) ایران نیز با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه گفت: برگزاری Plast Show می‌تواند به بهبود شرایط صنعت کمک کند و باعث شود حال صنعت تا حدودی بهتر شود.

    وی بر اهمیت مشارکت تشکل‌های بخش خصوصی در برگزاری این رویداد تأکید کرد و گفت: حضور و همکاری تشکل‌های تخصصی می‌تواند به ارتقای سطح نمایشگاه و افزایش اثرگذاری آن برای فعالان صنعت منجر شود.

    امضای این تفاهم‌نامه‌ها در حالی انجام شد که صنعت پلیمر و پلاستیک کشور در ماه‌های اخیر با چالش‌هایی همچون رکود بازار، محدودیت‌های تأمین مواد اولیه، مشکلات انرژی و دشواری‌های صادراتی مواجه بوده است؛ از این رو، برگزارکنندگان و تشکل‌های حاضر در این تفاهم‌نامه، توسعه تعاملات تجاری و ایجاد فرصت‌های جدید برای فعالان صنعت را از مهم‌ترین اهداف برگزاری Plast Show عنوان کردند.

    لینک منبع

    0 Comments