گاز در هند ۱۰۰ درصد گران شد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم برای مشترکان برق/ خاموشی‌ها تا پایان شهریور ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های مدیریت مصرف برق و خاموشی‌های اعمال‌شده در بخش خانگی اظهار کرد: برنامه‌ریزی خاموشی‌ها در فصل تابستان از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و حتی تا ساعت ۱۰ تا ۱۲ شب نیز ادامه دارد. با توجه به شرایط شبکه‌ای که در حال حاضر وجود دارد، گاهی در ساعت مشخصی، بر..

1404/12/21 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اختلال در زنجیره تامین انرژی از منطقه خاورمیانه که منبع اصلی واردات گاز هند محسوب می‌شود، به کمبود سیلندرهای تجاری در بازار رسمی انجامیده است. تسنیم نوشت: اختلال در ارسال محموله‌های انرژی از تنگه هرمز که شریان اصلی واردات گاز هند محسوب می‌شود، قیمت سیلندرهای تجاری را در بازار آزاد این کشور..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اختلال در زنجیره تامین انرژی از منطقه خاورمیانه که منبع اصلی واردات گاز هند محسوب می‌شود، به کمبود سیلندرهای تجاری در بازار رسمی انجامیده است.

تسنیم نوشت: اختلال در ارسال محموله‌های انرژی از تنگه هرمز که شریان اصلی واردات گاز هند محسوب می‌شود، قیمت سیلندرهای تجاری را در بازار آزاد این کشور تا مرز ۱۰۰ درصد افزایش داده است.

فعالان صنعت غذا در شهر بمبئی، به عنوان قلب تجاری هند، از افزایش شدید قیمت‌ها در بازار آزاد خبر می‌دهند.

روز گذشته هم مجلهٔ هندی چیترالیکها نوشت: پس از حملهٔ آمریکا و اسرائیل به ایران و بسته‌شدن تنگهٔ هرمز، کمبود LPG در هند نمایان شده و در بسیاری از مناطق، درگیری برای تهیۀ کپسول گاز به‌وجود آمده است.
در برخی جاها کپسول‌ها به سرقت می‌روند و در جاهای دیگر مردم در صف‌های طولانی برای پُرکردن کپسول ایستاده‌اند. در منطقه «جانسی»، ۵۲۴ کپسول پرشده LPG از مقابل یک انبار گاز به سرقت رفته است.
در «لاکنو» صف‌های طولانی مقابل نمایندگی‌ها و انبارهای گاز مشاهده می‌شود. مردم می‌گویند با وجود تمام شدن گاز، کپسول به در خانه‌شان ارسال نمی‌شود و به همین دلیل خودشان برای تحویل گرفتن آمده‌اند. صحنه‌های مشابهی نیز در مناطق دیگر دیده می‌شود که مردم در صف‌های طولانی منتظر بودند.
کمبود گاز LPG در مناطق مختلف کلکته نیز مشهودتر است. اکثر مسیرهای تاکسی در شهر به‌دلیل عدم دریافت گاز مایع تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.
در منطقه تاراتالا در جنوب کلکته، صفی به طول حدود ۱.۵ کیلومتر از اتومبیل‌ها مشاهده شده است. برخی از مردم از دیشب و برخی دیگر از صبح امروز در صف ایستاده بودند. همه ساعت‌ها منتظر پرکردن مجدد باک گاز مایع بودند.

گاز مایع (LPG) در هند به طور گسترده برای پخت‌وپز در خانه‌ها استفاده می‌شود. هند بخش بزرگی از نفت و گاز مورد نیاز خود را وارد می‌کند و بخش قابل توجهی از این واردات به منطقه خاورمیانه وابسته است.

۲۲۲۲۲۵

لینک منبع

0 Comments