مصرف آب، پس از بنزین رکورد شکست/ مصرف حیرت آور آب در لحظه تحویل سال نو

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

خبر مهم رییس سازمان برنامه برای گندمکاران/ زمان پرداخت کامل مطالبات گندمکاران اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: باید ۴۵۰ هزار میلیارد تومان برای گندم پرداخت می‌کردیم که تا امروز ۳۷۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم و قول می‌دهم تا پایان هفته آینده کل مطالبات گندم را تسویه کنیم. حمید پورمحمدی در جلسه علنی وبیناری و در جریان گزارش مربوط به بررسی سیاست‌ها و بسته‌های حم..

1404/01/02 | نفت و انرژی

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از وزارت نیرو، با وجود آنکه در لحظه تحویل سال نو مصرف لحظه‌ای آب در شهر تهران به رکورد بی‌سابقه ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه رسید، اما با اقدام و پیش‌بینی‌های لازم، شبکه توزیع آب در پایتخت پایدار ماند. این رکورد بی‌سابقه در شرایطی به ثبت رسید که تولید لحظه‌ای آب در شبکه تأمین ۳۶ هزار و ۸۱۵ ل..

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از وزارت نیرو، با وجود آنکه در لحظه تحویل سال نو مصرف لحظه‌ای آب در شهر تهران به رکورد بی‌سابقه ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه رسید، اما با اقدام و پیش‌بینی‌های لازم، شبکه توزیع آب در پایتخت پایدار ماند.

این رکورد بی‌سابقه در شرایطی به ثبت رسید که تولید لحظه‌ای آب در شبکه تأمین ۳۶ هزار و ۸۱۵ لیتر بر ثانیه بود و با وجود ۲۱ هزار و ۳۵۲ لیتر بر ثانیه تراز منفی و اختلاف بین تولید و مصرف، به‌واسطه ذخیره‌سازی مناسب آب در مخازن شهری، شبکه توزیع آب پاسخگوی نیاز مصرفی شهروندان بود و محدودیتی در تأمین آب شرب مشترکان ایجاد نشد.

در لحظه تحویل سال ۱۴۰۴ با وجود ثبت رکورد بی‌سابقه مصرف لحظه‌ای آب در تهران، مخازن آب پایتخت دارای یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۴۳ مترمکعب ذخیره آب بودند.

با این حال، شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن تبریک آغاز سال نو، از تمامی شهروندان درخواست کرد: با مصرف بهینه آب و صرفه‌جویی دستکم ۲۰ درصدی، این شرکت را در ارائه خدمات پایدار در روزها و ماه‌های آینده همراهی و یاری کنند.

این گزارش حاکی است در تابستان گذشته رکورد لحظه‌ای مصرف آب به بیش از ۶۰ هزار لیتر بر ثانیه رسید و ثبت رکورد ۵۸ هزار و ۱۶۷ لیتر بر ثانیه در لحظه تحویل سال نو، در چنین ایامی بی‌سابقه محسوب می‌شود.

۲۲۳۲۲۹

لینک منبع

0 Comments