PVC
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت خودرو در بازار آزاد بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزهای گذشته در سایتهای خرید و فروش خودرو به شرح زیر است: قیمت روز خودروهای داخلی در بازار آزاد خودرو قیمت به تومان پژو پارس XU7P 1403 ۱،۳۳۰،۰۰۰،۰۰۰ پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ - بازار ۱،۲۴۰،۰۰۰،۰۰۰ پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد بهرامی در گفتوگویی در یاسوج اظهار داشت: بیتردید اولویت اصلی دولت و مجلس شورای اسلامی، بهبود معیشت مردم و وضعیت اقتصادی جامعه است. هر اقدامی که باعث نگرانی مردم شود و بر سفره آنها تأثیر بگذارد، با دقت مورد بررسی قرار گرفته و تعیین تکلیف خواهد شد. ما اجازه نخواهیم داد که مردم بیش از این در تنگنای اقتصادی قرار بگیرند.
وی با تاکید بر اینکه واقعیت امر امروزه بحث گران شدن قیمت بنزین به یک دغدغه برای مردم تبدیل شده است، عنوان کرد: اطمینان خاطر میدهم که در بودجه سال آینده خبری از گران شدن بنزین نیست و البته امیدوارم در زمینه اصلاح الگوی مصرف سوخت فرهنگ سازی لازم انجام شود تا بخشی از ناترازی را بتوانیم جبران کنیم.
بهرامی با اشاره به ناترازیهای موجود در بنزین و برق ابراز کرد: در این راستا کمیسیون انرژی مجلس دغدغه مندانه پیگیر بوده و تاکنون نشستهای مختلفی با مسئولان و متولیان امر از جمله وزیر، معاونان و مدیران عامل شرکتهای تابعه وزارت نفت برگزار کرده و موضوعات به صورت دقیق و علمی در دست بررسی است.
نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اقداماتی در این زمینه انجام شده ولی امکان رسیدن به وضعیت نرمال وجود ندارد زیرا در گذشته برای افزایش تولید بنزین و برق در کشور تدبیر لازم نشده و رفع این مشکل مشمول زمان خواهد بود و البته نیازمند اعتبار نیز هستیم.
بهرامی خاطرنشان کرد: امیدوارم در سالهای آینده وضعیت بهتری داشته باشیم زیرا استارت اقداماتی موثر زده شده است.
۲۲۳۲۲۵
0 Comments