۶ هزار خودروی وارداتی عرضه شد/ تمدید مهلت انتخاب خودرو تا ۲۹ اردیبهشت ماه

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز پنجشنبه (۲۷ اردیبهشت) در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: عرضه خودروهای وارداتی که تا روز گذشته ادامه به پایان رسیده بود تا ۲۹ اردیبهشت ماه تمدید شد. به گزارش ایرنا، وی افزود: متقاضیانی که در اسفندماه سال ۱۴۰۱ ثبت..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مهدی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز پنجشنبه (۲۷ اردیبهشت) در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: عرضه خودروهای وارداتی که تا روز گذشته ادامه به پایان رسیده بود تا ۲۹ اردیبهشت ماه تمدید شد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: متقاضیانی که در اسفندماه سال ۱۴۰۱ ثبت نام کرده بودند می توانند نسبت به انتخاب ۱۴ خودروی عرضه شده در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی اقدام کنند.

وی تاکید کرد: هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله صورت نمی گیرد.

۲۲۰

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر