چرا پژو پارس گران شد؟

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

گام بلند صنعت مشاوره مدیریت ایران به سوی اعتبار جهانی؛ ۱۰ شرکت برتر سال ۱۴۰۵ معرفی شدند

آیین معرفی و تقدیر از شرکت‌های برتر مشاوره مدیریت ایران در سال ۱۴۰۵، روز شنبه ۱۸ مهرماه با حضور مدیران، صاحب‌نظران و فعالان صنعت مشاوره مدیریت کشور در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. این رویداد، گامی مهم در مسیر سامان‌دهی بازار خدمات مشاوره، توسعه رقابت حرفه‌ای، ارتقای استانداردهای فعالیت شرک..

به گزارش خبرآنلاین، احمد جعفری‌نسب؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، خواستار ورود مداخله‌گرانه و اظهار نظر کارشناسی در خصوص قیمت‌گذاری جدید پژو پارس شد. اقتصادآنلاین در خبری نوشت:به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران، شرکت خودروساز علت افزایش قیمت را ابلاغی..

به گزارش خبرآنلاین، احمد جعفری‌نسب؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، خواستار ورود مداخله‌گرانه و اظهار نظر کارشناسی در خصوص قیمت‌گذاری جدید پژو پارس شد.

اقتصادآنلاین در خبری نوشت:به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران، شرکت خودروساز علت افزایش قیمت را ابلاغیه معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرده که در همین خصوص لازم است سازمان حمایت مطابق وظیفه ذاتی نظارتی که به عهده دارد به موضوع ورود کند و با اظهار نظر کارشناسی، تعزیرات حکومتی را در احقاق حقوق متقاضیان یاری کند تا در صورت احراز تخلف، این سازمان نیز بتواند پاسخگوی انتظارات مردم باشد.

جعفری‌نسب خواستار بررسی این شد که آیا ادعای افزایش قیمت خودروساز صحیح است و در صورت صحت، آیا مراحل و فرآیند قانونی لازم برای افزایش قیمت مراعات شده است و چنانچه فرآیند قانونی افزایش قیمت مراعات نشده، اشخاص یا دستگاه‌های متخلف احتمالی برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی معرفی شوند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران از رئیس سازمان حمایت خواست چنانچه روند افزایش قیمت پژو پارس امسال به صورت قانونی بوده با توجه به اینکه شرکت خودروساز علت تحویل ندادن خودرو را نداشتن ظرفیت تولید دانسته، آیا عرضه خودرو به متقاضیان با موعد تحویل پاییز و زمستان ۱۴۰۲ نیز به قیمت جدید قانونی است؟

۲۱۷

لینک منبع

0 Comments