تصمیم تازه بغداد / آسمان غرب عراق دوباره باز شد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

گزارش مرکز آمار از وضعیت تولید در بهار ۱۴۰۵؛صنعت در رکود

به گزارش خبرآنلاین،بر اساس آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی این مرکز، محصول ناخالص داخلی (GDP) به قیمت ثابت سال ۱۴۰۰ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ به رقم ۲۱ هزار و ۷۹۵ هزار میلیارد ریال با نفت و ۱۷ هزار و ۲۲۶ هزار میلیارد ریال بدون احتساب نفت رسیده است. این در حالی است که رقم مذکور در سه ماهه اول سال قبل با نفت ۲۴ هزار و ۲۵۵ هز..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گزارش آرتی عربی، ایهاب سعد کریم، مدیرکل شرکت فرودگاهی و هواپیمایی عراق تاکید کرد: مجموعه مدیریت حریم هوایی در مرکز عملیات هوایی به طور رسمی اعلام کرد که لغو این محدودیت‌ها با هماهنگی دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح و پس از تلاش‌های نهادی و فنی با هدف بهبود کارایی و روان سازی ترافیک هوایی ان..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گزارش آرتی عربی، ایهاب سعد کریم، مدیرکل شرکت فرودگاهی و هواپیمایی عراق تاکید کرد: مجموعه مدیریت حریم هوایی در مرکز عملیات هوایی به طور رسمی اعلام کرد که لغو این محدودیت‌ها با هماهنگی دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح و پس از تلاش‌های نهادی و فنی با هدف بهبود کارایی و روان سازی ترافیک هوایی انجام شد.

ایرنا نوشت: وی خاطرنشان کرد: این گام به مسئولان سازمان هواپیمایی عراق فرصت ترسیم مجدد مسیرهای هوایی و همچنین ایجاد خطوط هوایی جدید برای پروازهای غیرنظامی را می‌دهد و موجب کاهش محدودیت پروازها، تقویت واردات و بهبود حریم هوایی می‌شود.

طبق این گزارش، این مناطق در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ برای انجام عملیات نظامی علیه داعش تعیین شده بود و بخش‌هایی از صحرای غربی عراق در این عملیات‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت.

همچنین حسین احمد، سخنگوی وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد که رفع محدودیت‌های هوایی، بخشی از تمهیدات خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق و واگذاری حریم هوایی به مقامات این کشور است و اقدامات فنی و سازمانی لازم برای اجرای کامل این تصمیم به زودی تکمیل خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments