میزگرد «جزایر نفتی، مسئله هویت جمعی ایرانیان و خلیج پارس» برگزار می‌شود

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

توانیر: کاهش ۵۳ درصدی قطعی برق در تابستان امسال / هدف نهایی این است که در تابستان آینده، پرونده قطعی برق به‌طور کامل بسته شود

به گزارش خبرآنلاین،معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از کاهش ۵۳ درصدی محدودیت‌های اعمالی بر مشترکان برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. مهر در خبری نوشت: مهدی مقیم‌زاده گفت: شرکت توانیر هر ساله پیش از ورود به فصل پیک تابستان، برنامه‌ریزی مشخصی برای دو حوزه اصلی تولید و تعمیر و نگهداری تجهیزات انجام می..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این میزگرد به همت انتشارات اداره کل روابط عمومی وزارت نفت و به‌عنوان بخشی از برنامه «چهارشنبه‌های فرهنگی نفت»، روز چهارشنبه، یکم اسفند ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. در این میزگرد کشف و تولید نفت در جزایر سیری و لاوان و شبه جزیره بهرگانسر به‌عنوان عاملی برای تقویت‌کننده حس تعلق خاطر جامعه ایرانی به..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این میزگرد به همت انتشارات اداره کل روابط عمومی وزارت نفت و به‌عنوان بخشی از برنامه «چهارشنبه‌های فرهنگی نفت»، روز چهارشنبه، یکم اسفند ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در این میزگرد کشف و تولید نفت در جزایر سیری و لاوان و شبه جزیره بهرگانسر به‌عنوان عاملی برای تقویت‌کننده حس تعلق خاطر جامعه ایرانی به خلیج فارس از زوایای گوناگون تحلیل خواهد شد.

تقی آزادارمکی، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه تهران، ماندانا تیشه‌یار عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مهدی افشارنیک روزنامه‌نگار و مستندساز، به تحلیل مسائل پیرامون جزایر نفتی ایرانی و هویت ملی خواهند پرداخت.

در این‌ نشست همچنین نقشه‌ای تازه‌یافته‌شده از خلیج پارس که نزد مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت است، رونمایی می‌شود.

کتاب «یک میراث استعماری» نوشته مرحوم فرهنگ مهر که انتشارات چاپخش آن را منتشر کرده نیز در بخش دیگری از این نشست معرفی خواهد شد.
میزگرد «جزایر نفتیِ ایرانی در خلیج پارس؛ هویت جمعی و همبستگی ملی در دوره معاصر» روز چهارشنبه، یکم اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۰ در حوزه هنری به آدرس خیابان سمیه، نبش خیابان حافظ، سالن اوِستا برگزار می‌شود.
حضور برای همگان آزاد و رایگان است.
میزگرد «جزایر نفتی، مسئله هویت جمعی ایرانیان و خلیج پارس» برگزار می‌شود

لینک منبع

0 Comments