دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

گام بلند صنعت مشاوره مدیریت ایران به سوی اعتبار جهانی؛ ۱۰ شرکت برتر سال ۱۴۰۵ معرفی شدند

آیین معرفی و تقدیر از شرکت‌های برتر مشاوره مدیریت ایران در سال ۱۴۰۵، روز شنبه ۱۸ مهرماه با حضور مدیران، صاحب‌نظران و فعالان صنعت مشاوره مدیریت کشور در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. این رویداد، گامی مهم در مسیر سامان‌دهی بازار خدمات مشاوره، توسعه رقابت حرفه‌ای، ارتقای استانداردهای فعالیت شرک..

به گزارش خبرآنلاین، اکبر پازوکی رئیس کمیسیون تخصصی کالای خانگی اتاق اصناف ایران درباره وضعیت بازار اظهار کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، امسال نسبت به پارسال تقاضای خرید لوازم خانگی با کاهش قابل توجهی مواجه شده است. مهر در خبری نوشت:وی افزود: از سویی دیگر به دلیل تبلیغات گسترده فروشگاه‌های بزرگ، مردم تمایل کمتری ..

به گزارش خبرآنلاین، اکبر پازوکی رئیس کمیسیون تخصصی کالای خانگی اتاق اصناف ایران درباره وضعیت بازار اظهار کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، امسال نسبت به پارسال تقاضای خرید لوازم خانگی با کاهش قابل توجهی مواجه شده است.

مهر در خبری نوشت:وی افزود: از سویی دیگر به دلیل تبلیغات گسترده فروشگاه‌های بزرگ، مردم تمایل کمتری به خرید از بازار دارند و بیشتر کالای قسطی می‌خرند.

پازوکی درباره قیمت لوازم خانگی گفت: با توجه به تغییراتی که در نرخ ارز ایجاد شد شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی قیمت‌ها را بالا بردند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تصریح کرد: افزایش قیمت بین کالاهای مختلف متفاوت است اما میانگین از ۵ درصد تا ۲۰ درصد کالاها با افزایش قیمت مواجه شده‌اند که همین امر نیز منجر به افت بیشتر قدرت خرید مردم شده است.

پازوکی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار نیست؛ فراوانی کالا داریم اما خریدار نیست. متأسفانه برخلاف سالهای قبل امسال بازار لوازم خانگی اصلاً رنگ و بوی عید ندارد و تقاضا به شدت افت کرده است.

۲۱۷

لینک منبع

0 Comments