PVC
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
به گزارش خبرآنلاین،معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از کاهش ۵۳ درصدی محدودیتهای اعمالی بر مشترکان برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. مهر در خبری نوشت: مهدی مقیمزاده گفت: شرکت توانیر هر ساله پیش از ورود به فصل پیک تابستان، برنامهریزی مشخصی برای دو حوزه اصلی تولید و تعمیر و نگهداری تجهیزات انجام می..

امیرمسعود عابدین: براساس یک ویدئوی پربازدید در فضای مجازی، دو خودروی لامبورگینی اونتادور و تسلا سایبرتراک در یک خیابان با یکدیگر مسابقه داده و نتیجه جالبی را رقم زدند. در یک طرف این رقابت، لامبورگینی اونتادور S رودستر با موتور ۶٫۵ لیتری V۱۲ تنفس طبیعی و قدرت ۷۳۰ اسب بخار و در طرف دیگر، تسلا سایبرتراک با سه موتور الکتریکی با ۸۴۵ اسب بخار قدرت قرار داشتند.
با توجه به اینکه شتاب صفر تا صد سایبرتراک ۲٫۶ ثانیه اعلام شده و گشتاور خیرهکننده ۱۳۹۶۰ نیوتونمتری را ارائه میدهد، باید این احتمال را بدهیم که اونتادور با شتاب ۳ ثانیهای نیز شانس بسیار کمی برای پیروزی داشته باشد. خودروهای برقی با شتاب خیرهکنندهای که دارند، قدرتمندترین خودروهای جهان را هم به چالش کشیدهاند.
منبع: hotcars
۲۲۷۳۲۲
0 Comments