مخالفت رسمی وزیر صمت با عرضه خودرو در بورس/ اتابک: در کجای دنیا خودرو در بازار بورس خودرو عرضه می‌شود

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

توانیر: کاهش ۵۳ درصدی قطعی برق در تابستان امسال / هدف نهایی این است که در تابستان آینده، پرونده قطعی برق به‌طور کامل بسته شود

به گزارش خبرآنلاین،معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از کاهش ۵۳ درصدی محدودیت‌های اعمالی بر مشترکان برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. مهر در خبری نوشت: مهدی مقیم‌زاده گفت: شرکت توانیر هر ساله پیش از ورود به فصل پیک تابستان، برنامه‌ریزی مشخصی برای دو حوزه اصلی تولید و تعمیر و نگهداری تجهیزات انجام می..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد اتابک در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: شورای رقابت به درستی می گوید که خودرو نباید در بورس عرضه شود. در کجای دنیا و در کدام نقطه از دنیا در بازار بورس خودرو عرضه می شود. خودرو در همین شرایط باید رقابتی شده و به صورت رقابتی عرضه شود. امروز واردات خودرو به می..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد اتابک در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: شورای رقابت به درستی می گوید که خودرو نباید در بورس عرضه شود. در کجای دنیا و در کدام نقطه از دنیا در بازار بورس خودرو عرضه می شود. خودرو در همین شرایط باید رقابتی شده و به صورت رقابتی عرضه شود. امروز واردات خودرو به میزان کافی و ۴ الی ۵ برابر سال گذشته انجام می شود.

وی اظهار کرد: تولید خودرو سازان داخلی نیز رو به افزایش است. واردات خودروهای نو در حال انجام است. ان شاءالله واردات خودروهای کارکرده نیز در شرف انجام است. خدا را شکر مشکلی در تامین ارز برای واردات خودرو نداریم. تاکنون حدودا ۶۵ هزار خودرو وارد کشور شده است.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments