PVC
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
پی وی سی (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.
به گزارش خبرآنلاین،معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از کاهش ۵۳ درصدی محدودیتهای اعمالی بر مشترکان برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. مهر در خبری نوشت: مهدی مقیمزاده گفت: شرکت توانیر هر ساله پیش از ورود به فصل پیک تابستان، برنامهریزی مشخصی برای دو حوزه اصلی تولید و تعمیر و نگهداری تجهیزات انجام می..

به گزارش خبرآنلاین،جهان صنعت نیوز، سید محمد اتابک در حکمی مهدی ضیغمی را به سمت مدیر پروژه واردات خودرو منصوب کرد.
ایسنا در خبری نوشت:در حکم وزیر صنعت، معدن و تجارت برای ضیغمی آمده است:
“نظر به شایستگی، تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان “مدیر پروژه واردات خودرو” منصوب میشوید.
انجام و پیگیری تمامی مراحل اجرایی واردات خودرو (از جمله ثبت سفارش، هماهنگی با بانک مرکزی و گمرک برای تسهیل امور) به غیر از انتقال فناوری و خدمات پس از فروش که به ترتیب بر عهده معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات و معاونت توسعه بازرگانی است. به عهده جنابعالی خواهد بود.
انتظار میرود با همکاری همه بخشهای مرتبط در وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر سازمانهای حاکمیتی با رعایت کامل قوانین و مقررات مربوطه در انجام وظایف محوله کوشا باشید. “
گفتنی است؛ مهدی ضیغمی در دولت سیزدهم، ریاست سازمان توسعه تجارت را بر عهده داشت اما چندی پیش جای خود را به سید محمدعلی دهقان دهنوی داد.
وی پیش از سازمان توسعه تجارت، معاونتِ تجارت خارجی وزارت صمت و سرپرستی سازمان توسعه تجارت را عهدهدار بود که سپس در شهریور ماه سال ۱۴۰۲، با حکم عباس علی آبادی (وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت) به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت منصوب شد.
۲۱۷
0 Comments