زائران اربعین حتما بخوانند/ آغاز فروش بلیت اربعین در این مسیر مهم+ جزییات فروش و قیمت بلیت

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

توانیر: کاهش ۵۳ درصدی قطعی برق در تابستان امسال / هدف نهایی این است که در تابستان آینده، پرونده قطعی برق به‌طور کامل بسته شود

به گزارش خبرآنلاین،معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از کاهش ۵۳ درصدی محدودیت‌های اعمالی بر مشترکان برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. مهر در خبری نوشت: مهدی مقیم‌زاده گفت: شرکت توانیر هر ساله پیش از ورود به فصل پیک تابستان، برنامه‌ریزی مشخصی برای دو حوزه اصلی تولید و تعمیر و نگهداری تجهیزات انجام می..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با توجه به کمبود وسایل حمل و نقل عمومی برای جابجایی زائران اربعین، بلیت اتوبوس مستقیم به نجف از تهران و قم عرضه می‌شود. فارس نوشت: «۴۰۰ دستگاه اتوبوس عراقی زائران اربعین را مستقیم از ایران به نجف منتقل می‌کند.» این را دبیر کمیته حمل و نقل ستاد اربعین رضا نفیسی می‌گوید.در ایام اربعین با توج..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با توجه به کمبود وسایل حمل و نقل عمومی برای جابجایی زائران اربعین، بلیت اتوبوس مستقیم به نجف از تهران و قم عرضه می‌شود.

فارس نوشت: «۴۰۰ دستگاه اتوبوس عراقی زائران اربعین را مستقیم از ایران به نجف منتقل می‌کند.» این را دبیر کمیته حمل و نقل ستاد اربعین رضا نفیسی می‌گوید.در ایام اربعین با توجه به افزایش تقاضا ۹ هزار دستگاه اتوبوس نیاز است اما در کشور حدود ۷ هزار دستگاه اتوبوس به منظور تردد بین شهری با مسافت بیش از ۵۰۰ کیلومتر وجود دارد. مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری جواد هدایتی می‌گوید که «اتوبوس‌های عراقی از شهرهای تهران و قم زائران را مستقیم به نجف می‌برند،» و در تلاشیم تا از سایر استان‌ها هم این سفرها برقرار شود. این در حالی است که برخی زائران هنوز نتوانسته‌اند بلیت اتوبوس به سوی مرزها بخرند.

سال گذشته نیز ۴۰۰ دستگاه اتوبوس عراقی از تهران، قم و اصفهان زائران اربعین را به طور مستقیم با قیمت یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان تا نجف منتقل کرد.

اقتصادنیوز: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی تاکید کرد: اتباعی که متقاضی زیارت اربعین هستند باید با دریافت دفترچه خادم از دفاتر رسمی اقدام کنند و به هیچ زائری در مبادی مرزی دفتر خادم ارائه نمی شود.

امسال قیمت این اتوبوس‌ها ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است. زائران می‌توانند برای تهیه این بلیت از امروز ۱۷ مرداد از طریق پایگاه‌های معتبر و مجاز فروش بلیت در کشور اقدام کنند. ستاد اربعین در تلاش است تا «زائران با این اتوبوس‌ها برای بررسی گذرنامه نیاز به حضور در صف‌های‌ مرز مهران نداشته باشند.»

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments