اطلاعیه مهم توانیر/ شرایط ویژه شد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است

تهران- ایرنا- وزیر نفت با تأکید بر اینکه تجاوز به کشورهای تولیدکننده انرژی، نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است، گفت: صنعت انرژی و به‌ویژه نفت در جهان به‌هم‌پیوسته و در حال توسعه امروز، برای ایفای نقش خود در ارتقای رفاه ملی، منطقه‌ای و جهانی، نیازمند صلح و ثبات است.

1403/05/11 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت توانیر در خصوص تشدید نظارت بر مصرف برق ادارات و بانک‌ها اطلاعیه‌ای صادر شد. متن اطلاعیه به این شرح است: ضمن تشکر از تمامی مشترکانی که در اجرای طرح‌های مدیریت مصرف با صنعت برق همکاری کرده‌اند، به اطلاع کلیه سازمان‌ها، ادارات و بانک‌ها می‌رساند با توجه به افزایش مجدد دمای هوا در هفته آی..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت توانیر در خصوص تشدید نظارت بر مصرف برق ادارات و بانک‌ها اطلاعیه‌ای صادر شد.

متن اطلاعیه به این شرح است: ضمن تشکر از تمامی مشترکانی که در اجرای طرح‌های مدیریت مصرف با صنعت برق همکاری کرده‌اند، به اطلاع کلیه سازمان‌ها، ادارات و بانک‌ها می‌رساند با توجه به افزایش مجدد دمای هوا در هفته آینده و پیرو مصوبات ابلاغی هیأت وزیران، تمامی ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با قطع سامانه‌های سرمایشی، در مناطق عادی یک ساعت قبل از اتمام ساعت اداری و در مناطق گرمسیر همزمان با تعطیلی ادارات، مصرف برق خود را پس از پایان ساعت کار اداری تا ۶۰ درصد زمان فعالیت کاهش دهند.

بدیهی است وضعیت مصرف برق این دسته از مشترکان از طریق بازدیدهای میدانی و همچنین کنتورهای هوشمند به صورت برخط رصد و در صورت عدم رعایت مصوبات ابلاغی، نسبت به قطع برق آنها اقدام می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر