آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور / ۷ سد ۱۰۰ درصد پر شد!

آخرین مقالات

پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)

پلی اتیلن سبک خطی - LLDPE دارای انشعابات کوتاه است و از کوپلیمریزاسیون(فرایند کوپلیمریزاسیون اجازه سنتز طیف وسیعی از پلیمرها با کاربردهای متنوع را می‌دهد) ترکیبات حاوی پیوندهای دوگانه به دست می آید. این نوع پلیمرها در برابر ضربه و سوراخ شدن بسیار مقاوم هستند. پلی اتیلن های سبک خطی در گریدهای مختلفی مانند 22b01، LL0209AA و KJ 22501 تولید می شوند. از این گریدها در تولید انواع فیلم و پلاستیک استفاده می شود.

1403/03/15 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۱۲ خردادماه معادل ۳۵.۶۸ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۳.۶۲ میلیارد مترمکعب بوده ۶ درصد کاهش داشته است. همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل با ۱۰ درصد افزایش مواجه بوده است. حجم آب..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۱۲ خردادماه معادل ۳۵.۶۸ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۳۳.۶۲ میلیارد مترمکعب بوده ۶ درصد کاهش داشته است. همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل با ۱۰ درصد افزایش مواجه بوده است.

حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۵.۰۰میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۲.۳۹میلیارد متر مکعب بوده هشت درصد افزایش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۸ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۷ سد، دز در استان خوزستان، سد ارس آذربایجان شرقی، سد ایلام، سد خیرآباد در استان سیستان و بلوچستان، سد آزاد و قشلاق استان کردستان و سد کوثر استان کهگیلویه و بویر احمد شاهد پرشدگی ۱۰۰ درصدی حجم مخزن هستیم.

۲۲۳۲۲۳

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر