تصمیم نهایی مجلس و دولت درباره قیمت بنزین اعلام شد/ سهمیه بنزین چه تغییری می‌کند؟ + جزییات

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

قطع سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه تا تیر به تعویق افتاد

به گزارش خبرآنلاین،علیرضا احمدی رئیس ستاد حمل‌ونقل و سوخت کشور گفت: بر اساس اعلام قبلی پلیس راهور، قرار بود از فردا پنجشنبه اول خرداد، سهمیه سوخت خودروهای بدون بیمه شخص ثالث قطع شود. تسنیم در خبری نوشت:اما طبق تصمیم جدید قرار شد به وسایل نقلیه بدون بیمه شخص ثالث تذکر داده شود و بعد از فرصت یک ماه در اوایل تیر سهمیه سو..

1403/07/26 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام موسی احمدی با تاکید بر اینکه نه در دولت و نه در مجلس و به ویژه کمیسیون انرژی هیچ تصمیمی برای کاهش یا افزایش سهمیه بنزین و قیمت آن گرفته نشده است، اظهار کرد: مجلس و دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر در وضعیت سهمیه و قیمت بنزین ندارند. وی ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف سوخت و..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام موسی احمدی با تاکید بر اینکه نه در دولت و نه در مجلس و به ویژه کمیسیون انرژی هیچ تصمیمی برای کاهش یا افزایش سهمیه بنزین و قیمت آن گرفته نشده است، اظهار کرد: مجلس و دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر در وضعیت سهمیه و قیمت بنزین ندارند.

وی ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی در کشور بسیار مهم است. باید فرهنگ‌سازی مصرف انرژی در کشور مورد توجه جدی باشد. بنده قرار است به زودی دیداری با رئیس سازمان صدا و سیما داشته باشم و یکی از محورهای بحث قطعاً آن است که صدا و سیما برنامه‌هایی برای فرهنگ‌سازی مصرف انرژی داشته باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درست است که امروز قیمت یک لیتر بنزین به اندازه نیم لیتر آب هم نیست، اما باید به مردم واقعیت‌های کشور در حوزه انرژی و بنزین گفته شود تا صرفه جویی در مصرف انرژی مورد توجه همه باشد و باید جلوی هدررفت انرژی و بنزین گرفته شود.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments

samir.ir