مسافران عمره بخوانند/تصمیم جدید برای پروازها گرفته شد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

قطع سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه تا تیر به تعویق افتاد

به گزارش خبرآنلاین،علیرضا احمدی رئیس ستاد حمل‌ونقل و سوخت کشور گفت: بر اساس اعلام قبلی پلیس راهور، قرار بود از فردا پنجشنبه اول خرداد، سهمیه سوخت خودروهای بدون بیمه شخص ثالث قطع شود. تسنیم در خبری نوشت:اما طبق تصمیم جدید قرار شد به وسایل نقلیه بدون بیمه شخص ثالث تذکر داده شود و بعد از فرصت یک ماه در اوایل تیر سهمیه سو..

1403/07/05 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسام قربانعلی سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: با توجه به وجود زیرساخت‌ها برای پرواز به فرودگاه‌های جده و مدینه یک هواپیمای دیگر برای انتقال زائران عمره از ۱۷ مهر اختصاص می‌یابد و بر همین اساس، روزانه تعداد پروازها به عربستان به ۴ سورت می‌رسد. وی افزود: با مذاکرات سازمان هواپیمای..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسام قربانعلی سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: با توجه به وجود زیرساخت‌ها برای پرواز به فرودگاه‌های جده و مدینه یک هواپیمای دیگر برای انتقال زائران عمره از ۱۷ مهر اختصاص می‌یابد و بر همین اساس، روزانه تعداد پروازها به عربستان به ۴ سورت می‌رسد.

وی افزود: با مذاکرات سازمان هواپیمایی با طرف سعودی، پروازهای عمره از ۲۸ شهریور برقرار شد. البته این پروازها به فرودگاه مدینه انجام می‌شوند و با افزایش پروازهای عمره، زائران فرودگاه‌های ارومیه، اردبیل، اصفهان، اهواز، بندرعباس، بیرجند، بوشهر، زاهدان، تبریز، ساری، شیراز، کرمان، گرگان، مشهد و یزد به فرودگاه جده اعزام می‌شوند.

به گفته قربانعلی تاکنون حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر به عمره اعزام شده‌اند که تا پایان مهرماه ۱۴۰۳ این تعداد به «۲۴ هزار نفر» می‌رسد و تا اوایل فروردین ماه ۱۴۰۴ اعزام ۱۷۰ هزار نفر تدارک دیده شده است.

۲۲۳۲۲۳

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر