هشدار توانیر به شهروندان/ این اعداد غیرباور شد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

قطع سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه تا تیر به تعویق افتاد

به گزارش خبرآنلاین،علیرضا احمدی رئیس ستاد حمل‌ونقل و سوخت کشور گفت: بر اساس اعلام قبلی پلیس راهور، قرار بود از فردا پنجشنبه اول خرداد، سهمیه سوخت خودروهای بدون بیمه شخص ثالث قطع شود. تسنیم در خبری نوشت:اما طبق تصمیم جدید قرار شد به وسایل نقلیه بدون بیمه شخص ثالث تذکر داده شود و بعد از فرصت یک ماه در اوایل تیر سهمیه سو..

1403/06/04 | نفت و انرژی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «مصطفی رجبی مشهدی» با بیان اینکه سوم شهریور ماه در ساعات اوج مصرف، تقاضای مصرف برق به ۷۷ هزار مگاوات رسید، اظهار داشت: در سوم شهریورماه، ۴۲ روز و ۴۲ نوبت از میزان تقاضای مصرف برق در سال گذشته با اعداد غیرقابل باور عبور کردیم. ایرنا نوشت: مدیرعامل شرکت توانیر افزود: بنا بر اعلام سازمان هواش..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «مصطفی رجبی مشهدی» با بیان اینکه سوم شهریور ماه در ساعات اوج مصرف، تقاضای مصرف برق به ۷۷ هزار مگاوات رسید، اظهار داشت: در سوم شهریورماه، ۴۲ روز و ۴۲ نوبت از میزان تقاضای مصرف برق در سال گذشته با اعداد غیرقابل باور عبور کردیم.

ایرنا نوشت: مدیرعامل شرکت توانیر افزود: بنا بر اعلام سازمان هواشناسی، مردادماه گرم و بی‌سابقه‌ای را طی ۵۰ سال اخیر پشت سر گذاشتیم و بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی قرار بود از روز گذشته با اندکی کاهش دما در کشور مواجه باشیم که نه تنها دمای هوا کاهش نیافت بلکه گزارش‌ها حاکی از آن است که با پایداری و تداوم گرمای نامتعارف تا پایان هفته جاری نیز مواجه هستیم.

سخنگوی صنعت برق با تشکر از همکاری همه هموطنانی که با مدیریت مصرف برق به تلاشگران خدوم صنعت برق کمک کرده‌اند، گفت: با توجه به اینکه چسبندگی گرما و دمای بالا تا اواخر هفته جاری نیز ادامه دارد و افزایش مصرف زیاد موجب بروز برخی مشکلات در تامین برق پایدار شده است.

رجبی مشهدی اظهار داشت: ضرورت دارد مشترکان با صرفه جویی حداقل ۱۰ درصدی به کاهش مشکلات تامین برق پایدار و مستمر در کشور کمک کنند.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر