پیش‌بینی مهم یک کارشناس درباره تغییر قیمت خودرو/ چرا نباید منتظر ارزانی خودرو باشیم؟

آخرین مقالات

پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)

پلی اتیلن سبک خطی - LLDPE دارای انشعابات کوتاه است و از کوپلیمریزاسیون(فرایند کوپلیمریزاسیون اجازه سنتز طیف وسیعی از پلیمرها با کاربردهای متنوع را می‌دهد) ترکیبات حاوی پیوندهای دوگانه به دست می آید. این نوع پلیمرها در برابر ضربه و سوراخ شدن بسیار مقاوم هستند. پلی اتیلن های سبک خطی در گریدهای مختلفی مانند 22b01، LL0209AA و KJ 22501 تولید می شوند. از این گریدها در تولید انواع فیلم و پلاستیک استفاده می شود.

آخرین اخبار

عباس عبدی: غیرممکن است بدون اطلاع یا رضایت دست‌اندرکاران، ده‌ها میلیون لیتر سوخت را قاچاق کرد/ هیچ راهی جز افزایش قیمت وجود ندارد

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت: چرا بسیاری از کالاهای دیگر قاچاق نمی‌شوند؟ چرا بسیاری از کالاها، قاچاق معکوس به داخل می‌شوند؟ علت‌العلل قاچاق تفاوت قیمت است. مثل ظروف مرتبطه است هر چه سطح دو ظرف متفاوت‌تر باشد شدت و سرعت سرریز آب از ظرف بالا به ظرف پایین‌تر بیشتر می‌شود. حرف‌هایی که درباره جلوگیری از قاچا..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت به تازگی از افزایش عرضه خودرو در کشور در آینده نزدیک و به میزانی خبر داده که خودروسازان برای فروش محصولات خود به مردم وام می‌دهند، وی همچین به مردم توصیه کرده خودرو را به قصد سرمایه‌گذاری نخرند چون متضرر می‌شوند. مرتضوی مصطفوی، کارشناس خودرو به این گفته‌های وزیر صم..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت به تازگی از افزایش عرضه خودرو در کشور در آینده نزدیک و به میزانی خبر داده که خودروسازان برای فروش محصولات خود به مردم وام می‌دهند، وی همچین به مردم توصیه کرده خودرو را به قصد سرمایه‌گذاری نخرند چون متضرر می‌شوند.

مرتضوی مصطفوی، کارشناس خودرو به این گفته‌های وزیر صمت واکنش نشان داد و گفت: بازار خودروی ایران یک بازار دلاری است و نوسانات قیمت دلار این بازار را همواره متاثر می‌کند، ضمن اینکه مشکلات بازار خودرو از سمت عرضه نیست که با افزایش عرضه حل شود بلکه چالش‌ها از سوی تقاضا برمی‌آید.

وی در گفت‌وگو با ایلنا افزود: آنچه به افزایش قیمت‌ها در بازار خودروی ایران انجامیده این است که ۷۰درصد متقاضیان خودرو در کشور ما را دلالان تشکیل می‌دهند، این افراد نگاه مصرفی به خودرو ندارند و وقتی می‌بینند قیمت خودرو در ایران متاثر از دلار است و چشم‌اندازی که برای قیمت دلار تصور می‌شود افزایشی است، در این بازار سرمایه‌گذاری می‌کنند.

این کارشناس ادامه داد: موضوع دیگر این است که خودروسازان ایران امروز با چالش تامین مالی و تامین قطعه روبه‌رو هستند و آقای علی‌آبادی که بر افزایش تولید خودرو تاکید دارند با مستنداتی اعلام کنند که خودروسازان ایرانی از ابتدای سال تاکنون چندهزار خودروی ناقص تولید کرده‌اند و آیا قرار است آمار تولید خودروهای ناقص را هم به نام خودروهای کامل ثبت کنند؟ تولید این تعداد خودروی ناقص گویای این است که تولید خودرو در کشور با مشکلات عدیده روبه‌رو است و علاوه بر خودروسازان تامین‌کنندگان قطعات خودرو هم از کمبود منابع مالی در رنج هستند.

مصطفوی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها یک قانون نانوشته وجود دارد مبنی بر اینکه با تعویض دولت‌ها مدیران عامل شرکت‌های خودروسازی هم تغییر می‌کنند در نتیجه اکنون که کشور در آستانه تغییر دولت قرار دارد فضای صنعت خودروسازی آمیخته به بلاتکلیفی است و بسیاری از مدیران این صنعت نمی‌دانند در ماه‌های آینده سرکار هستند یا نه؟ در این شرایط بلاتکلیفی نمی‌توان از این مدیران انتظار داشت که بیشترین تلاش خود را داشته باشند زیرا در شرایط باثباتی قرار ندارند بنابراین وزیر محترم چگونه و براساس چه مستنداتی می‌توانند وعده افزایش قابل‌توجه تولید و عرضه خودرو را بدهند؟

این کارشناس اظهار کرد: فرض کنیم که حتی تولید خودرو تقویت شود، این افزایش تولید در حالتی می‌تواند به کاهش قیمت منتهی شود که بازار خودرو انحصاری نباشد، از نوسان قیمت دلار تاثیر نپذیرد، نحوه عرضه خودرو مبتنی بر شانس و قرعه‌کشی نباشد و اقتصاد کلان کشور ثبات داشته باشد؛ وقتی این موارد برقرار نیست هر قدر هم تولید افزایش یابد باز هم بازار تشنه است و آنان که با هدف سوداگری و سفته‌بازی در این بازار فعالیت می‌کنند زمینه افزایش قیمت را فراهم می‌آورند.

۲۲۳۲۲۵

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر