شورای رقابت شفاف سازی کرد/ افزایش قیمت محصولات ایران خودرو قطعی شد؟

آخرین مقالات

پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)

پلی اتیلن سبک خطی - LLDPE دارای انشعابات کوتاه است و از کوپلیمریزاسیون(فرایند کوپلیمریزاسیون اجازه سنتز طیف وسیعی از پلیمرها با کاربردهای متنوع را می‌دهد) ترکیبات حاوی پیوندهای دوگانه به دست می آید. این نوع پلیمرها در برابر ضربه و سوراخ شدن بسیار مقاوم هستند. پلی اتیلن های سبک خطی در گریدهای مختلفی مانند 22b01، LL0209AA و KJ 22501 تولید می شوند. از این گریدها در تولید انواع فیلم و پلاستیک استفاده می شود.

آخرین اخبار

پیکاپ کره‌ای الهام‌گرفته از هیوندای توسان /عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، شرکت هیوندای با الهام از آخرین نسل کراس اوور توسان، نسخه فیس لیفت شده از پیکاپ هیوندای سانتاکروز را با مدل ۲۰۲۵ معرفی کرده است. در این بخش از اخبار خودرو با معرفی مشخصات فنی و امکانات این پیکاپ کره ای همراه گجت نیوز باشید. نگاهی به طراحی پیکاپ هیوندای سانتاکروز ۲۰۲۵..

به گزارش خبرآنلاین،سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین قیمت‌های اعلام‌شده برای محصولات ایران خودرو و جایگاه شورای رقابت در این قیمت‌گذاری اظهار کرد: تا جایی که من اطلاع دارم ایران خودرو انتشار قیمت‌های اعلامی را تکذیب کرد با این حال شورای رقابت واسطه نقش نظارتی خود در جریان هر..

به گزارش خبرآنلاین،سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین قیمت‌های اعلام‌شده برای محصولات ایران خودرو و جایگاه شورای رقابت در این قیمت‌گذاری اظهار کرد: تا جایی که من اطلاع دارم ایران خودرو انتشار قیمت‌های اعلامی را تکذیب کرد با این حال شورای رقابت واسطه نقش نظارتی خود در جریان هر فعل و انعفال قانونی قرار دارد. در همین حال فرآیند پیاده کردن دستورالعمل قیمت خودرو نیز مشخص است و شورای رقابت در مصوبه ۶۰۳ تمام زوایای اجرایی و عملیاتی تنظیم بازار خودرو را عنوان کرده است.

ایلنا در خبری نوشت:وی افزود: همچنین سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان هر تغییر و تحول قیمتی را پیش از هرگونه اقدام به شورای رقابت گزارش می‌دهد و خودروساز نمی‌تواند به طور مستقل در امر قیمت‌گذاری تصمیم بگیرد.

توکلی اظهار کرد: بر حسب قانون هرگونه قیمت‌گذاری در مورد خودرو از فیلتر سازمان حمایت، شورای رقابت و وزارت صمت عبور می‌کند و اگر خلاف این باشد نهادهای نظارتی وارد می‌شوند.

سخنگوی شورای رقابت درباره اعلام وزارت صمت مبنی بر اجازه خودروسازان بر حداقل دو بار افزایش قیمت در یک سال گفت: در صورتی که این امر مبتنی بر مصوبه دستورالعمل ۶۳۳ شورای رقابت باشد و شورا در این دستورالعمل در جایگاه تنظیم‌گر فنی این موضوع را تشخیص داده و اعلام کرده باشد افزایش قیمت درست است و در غیر این صورت تخلفی است و شورای رقابت و سایر نهادهای ناظر مانند تعزیرات و نهادهای دیگر به این امر ورود می‌کنند

۲۱۷

لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر