مکاتبه ضیغمی با واردکنندگان خودرو: برنامه واردات را اعلام کنید

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

قطع سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه تا تیر به تعویق افتاد

به گزارش خبرآنلاین،علیرضا احمدی رئیس ستاد حمل‌ونقل و سوخت کشور گفت: بر اساس اعلام قبلی پلیس راهور، قرار بود از فردا پنجشنبه اول خرداد، سهمیه سوخت خودروهای بدون بیمه شخص ثالث قطع شود. تسنیم در خبری نوشت:اما طبق تصمیم جدید قرار شد به وسایل نقلیه بدون بیمه شخص ثالث تذکر داده شود و بعد از فرصت یک ماه در اوایل تیر سهمیه سو..

به گزارش خبرآنلاین، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران طی نامه‌ای خطاب به شرکت‌های واردکننده خودرو از آنها خواست طی سه روز تا نهم فروردین اطلاعات لازم برای جمع بندی و برآورد نیاز ارزی واردات خودرو در سال ۱۴۰۳ را به سازمان توسعه تجارت ایران ارسال کنند. در این نامه آمده است: به منظور تعیین میزان تخصیص و برآورد سقف..

به گزارش خبرآنلاین، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران طی نامه‌ای خطاب به شرکت‌های واردکننده خودرو از آنها خواست طی سه روز تا نهم فروردین اطلاعات لازم برای جمع بندی و برآورد نیاز ارزی واردات خودرو در سال ۱۴۰۳ را به سازمان توسعه تجارت ایران ارسال کنند.

در این نامه آمده است: به منظور تعیین میزان تخصیص و برآورد سقف ارزی واردات خودرو سال ۱۴۰۳، شایسته است حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۹ نسبت به نهایی نمودن برنامه واردات مطابق جدول ذیل اقدام لازم صورت پذیرد آمارهای اعلامی با مستندات کافی (مانند استاد تولید پرداخت حمل، قبض انبار و….) قابل قبول است.

شایان ذکر است برای تعیین سقف ارزی سال ۱۴۰۳ سابقه واردات سال ۱۴۰۲ لحاظ خواهد شد. عواقب ناشی از عدم ارسال به موقع مدارک در مهلت مقرر بر عهده خود شرکت است.

مکاتبه ضیغمی با واردکنندگان خودرو: برنامه واردات را اعلام کنید

۲۱۷

لینک منبع

0 Comments

samir.ir