چین از ربات‌های انسان‌نما و پاندای خود در نمایشگاه فناوری عربستان رونمایی کرد

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی

تهران- ایرنا- مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری با مروری بر اهداف، رویکردها و دستاوردهای سال ۱۴۰۳، به تشریح برنامه‌ها و چشم‌اندازهای سال پیش رو پرداخت.

شرکت چینی یوبی‌تک (UBTECH) به دنبال گسترش حضور خود در خاورمیانه با معرفی گزینه‌های رباتیک پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی برای صنعت، آموزش و مصارف خانگی است.

شرکت چینی یوبی‌تک (UBTECH) به دنبال گسترش حضور خود در خاورمیانه با معرفی گزینه‌های رباتیک پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی برای صنعت، آموزش و مصارف خانگی است.لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر