معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی : پرداخت اجاره‌ در توان قشر کم در آمد و طبقه متوسط نیست

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

تخفیف های کانادا به تسلا متوقف شد

«کریستیا فریلند»، اظهار کرد کانادا تمام پرداخت‌های مشوق مالی برای «تسلا» را متوقف کرده و این تولیدکننده خودروهای برقی را از تخفیف های آینده خودروهای برقی محروم کرده است.

تهران - ایرنا - حبیب‌اله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از ارایه بسته جامع ساماندهی بازار اجاره به شورای‌عالی مسکن خبر داد و گفت که پرداخت اجاره‌بها در حال حاضر و در شرایط کنونی از توان طبقه متوسط و کم درآمد جامعه خارج است.

تهران – ایرنا – حبیب‌اله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از ارایه بسته جامع ساماندهی بازار اجاره به شورای‌عالی مسکن خبر داد و گفت که پرداخت اجاره‌بها در حال حاضر و در شرایط کنونی از توان طبقه متوسط و کم درآمد جامعه خارج است.لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر