نقش سکوهای داخلی در جلوگیری از عقبگرد به سمت فیلترینگ

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای و شیلاتی

تهران- ایرنا- مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری با مروری بر اهداف، رویکردها و دستاوردهای سال ۱۴۰۳، به تشریح برنامه‌ها و چشم‌اندازهای سال پیش رو پرداخت.

تهران- ایرنا- «ابوالقاسم رجبی» کارشناس فناوری اطلاعات درباره تصمیم‌های گام‌به‌گام شورای عالی فضای مجازی می‌گوید: موانع فعالیت رسانه‌ای و جذب مخاطب در پلتفرم‌های داخلی باید به گونه‌ای رفع شوند که سبد جامعه کاربری این سکوها متنوع و قابل مقایسه با رقبای خارجی باشد.

تهران- ایرنا- «ابوالقاسم رجبی» کارشناس فناوری اطلاعات درباره تصمیم‌های گام‌به‌گام شورای عالی فضای مجازی می‌گوید: موانع فعالیت رسانه‌ای و جذب مخاطب در پلتفرم‌های داخلی باید به گونه‌ای رفع شوند که سبد جامعه کاربری این سکوها متنوع و قابل مقایسه با رقبای خارجی باشد.لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر