در همایش تحول دیجیتال چه گذشت؟

آخرین مقالات

PVC

پی وی سی  (PVC) یا پلی وینیل کلراید یک پلیمر مصنوعی است که از مونومر وینیل کلرید ساخته شده است. این یک ماده ترموپلاستیک همه کاره است که به دلیل دوام، مقاومت شیمیایی و مقرون به صرفه بودن شناخته شده است.

آخرین اخبار

تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است

تهران- ایرنا- وزیر نفت با تأکید بر اینکه تجاوز به کشورهای تولیدکننده انرژی، نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است، گفت: صنعت انرژی و به‌ویژه نفت در جهان به‌هم‌پیوسته و در حال توسعه امروز، برای ایفای نقش خود در ارتقای رفاه ملی، منطقه‌ای و جهانی، نیازمند صلح و ثبات است.

در همایش یک روزه تحول دیجیتال و افق آینده مسئولان تاکید کردند که تحول دیجیتال یک پروژه نیست بلکه بهبود مستمر است و حل مشکلات کشور را استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات دانستند.

در همایش یک روزه تحول دیجیتال و افق آینده مسئولان تاکید کردند که تحول دیجیتال یک پروژه نیست بلکه بهبود مستمر است و حل مشکلات کشور را استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات دانستند.لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر