رشد ۲ درصدی بارش‌های کشور

آخرین مقالات

پلی اتیلن سبک خطی (LLDPE)

پلی اتیلن سبک خطی - LLDPE دارای انشعابات کوتاه است و از کوپلیمریزاسیون(فرایند کوپلیمریزاسیون اجازه سنتز طیف وسیعی از پلیمرها با کاربردهای متنوع را می‌دهد) ترکیبات حاوی پیوندهای دوگانه به دست می آید. این نوع پلیمرها در برابر ضربه و سوراخ شدن بسیار مقاوم هستند. پلی اتیلن های سبک خطی در گریدهای مختلفی مانند 22b01، LL0209AA و KJ 22501 تولید می شوند. از این گریدها در تولید انواع فیلم و پلاستیک استفاده می شود.

آخرین اخبار

پیکاپ نیسان Z۹؛ دورگه چینی-ژاپنی /عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، دو شرکت خودروسازی نیسان و دانگ فنگ در راستای یک همکاری مشترک پیکاپ Z۹ را معرفی کردند. این پیکاپ درون سوز و جذاب یکی از جدیدترین ایده‌های نیسان برای خروج از بحران مالی فعلی این شرکت تلقی می‌شود و می‌تواند بر آینده فروش و توسعه محصولات هر دو برند تاثیرات قابل‌ توجهی دا..

تهران- ایرنا- میزان بارش‌ها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا ۱۶ آذرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد رشد یافت.

تهران- ایرنا- میزان بارش‌ها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا ۱۶ آذرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد رشد یافت.لینک منبع

0 Comments

Samir Design Group گروه طراحی سمیر